Inschrijven

Leuk dat je lid wil worden bij S.V. MensSana! Door lid te worden van MensSana verrijk je je studententijd! Je kunt korting krijgen op je studieboeken, feesten en borrels bezoeken en lezingen e.d. bijwonen! Daarnaast bouw je een enorm leuk netwerk op wat van toegevoegde waarde is voor de aankomende jaren! Een lidmaatschap kost 15 euro per jaar en is voor alle TP-studenten van de Hogeschool Leiden. Lid worden is geheel vrijblijvend; geen verplichtingen, veel mogelijkheden!

‘Soms heb je een beetje psychologie nodig om bij elkaar te komen.’

Unknown field type "studentNummer" found, please use a valid field type. Read more >

Heb je interesse in een actief lidmaatschap? Als je ‘ja’ invult, krijg je later een mailtje met de mogelijkheden die MensSana hiervoor biedt. Dit kan bijvoorbeeld in een commissie zijn. Je zit nergens aan vast.

Ik ga akkoord met de gegevensverwerking*

* Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens verwerkt worden zoals vermeld in het privacybeleid. Daarnaast ga ik ermee akkoord dat ik gefotografeerd kan worden op evenementen en dit zonder mijn expliciete toestemming op de website geplaatst kan worden. Echter heb ik wel het recht om de foto te laten verwijderen door dit aan te geven bij het bestuur.

Totaalbedrag: € -