Openingsborrel

29 augustus 2019 @ 17:00 - 23:30

Hallo hallo lieve mensen van het goede leven,

Collegejaar 2019-2020 staat voor de deur en dat betekent dat we weer een jaar vol gezelligheid, feestjes en leerzame momenten mogen meemaken in onze studententijd. Tijdens de EL CID hebben jullie al een klein beetje voor kunnen proeven van de MensSana-sfeer tijdens onze borrel in Café Rembrandt, maar een officiële aftrap kan natuurlijk niet ontbreken. Daarom presenteren wij jullie: De Openingsborrel!

Op 29 augustus vanaf 17:00 uur zullen wij het collegejaar aftrappen in onze stamkroeg Café Rembrandt met onze openingsborrel en proosten op een heerlijk jaar, waarbij je uiteraard op geheel traditionele wijze een shotje krijgt bij binnenkomst. Tijdens deze openingsborrel kun je alle nieuwe leden ontmoeten, vakanties bespreken, bijkletsen of gewoon weer lekker borrelen met je lieftallige medeleden. Daarnaast staat de beerpong ook weer voor jullie klaar. Dit kan je natuurlijk niet missen!

Zet jezelf op aanwezig en tot dan!

Heel veel liefs,

Het 11e bestuur van MensSana