Lustrum Kroegentocht

25 april 2019 @ 19:30

Hallo hallo lieve mensen,

Dit jaar vieren onze drie mooie verenigingen ons lustrumjaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen feest vieren is natuurlijk altijd leuker dan alleen. Daarom zullen onze drie studieverenigingen MensSana, Nucleus en Syntax hun krachten bundelen om samen een onvergetelijke avond neer te zetten.

Omdat we zonder onze prachtige Leidse stad niet bestaan zouden hebben, zullen we op 25 april de straten in Leiden onveilig maken. Omdat we allemaal niet vies zijn van een drankje zullen de lustrumcommissies een geweldige kroegentocht organiseren. Dit zal echter geen gewone kroegentocht zijn. Bij elke kroeg zal namelijk een tof spel klaarstaan. Na voltooiing van dit spel zal je een envelop ontvangen met daarin een hint over de volgende kroeg.

Om deze reden kunnen we de locaties van de komende kroegen natuurlijk nog even niet verklappen, want die mag je zelf vrijspelen. Wat we wel kunnen verklappen is dat we de kroegentocht zullen beginnen in de Lazarus. Uiteraard zal de tocht geheel stijlvol beginnen met een shotje & zullen we met zijn allen proosten op een heerlijke avond. De kosten zullen maar €1,50 per lid bedragen. Wil jij ook mee op deze te gekke avond? Meld je aan via kroegentocht.svnucleus.nl en zorg dat je erbij bent!

Wij hebben er zin in!

Groetjes,