DIËS DAY: One Last Time X Sunset Party

9 juni 2019 @ 14:45

€37,50

Op 9 juni bestaat MensSana dan echt 10 jaar en viert zij haar diës! Om dit heugelijke feit met jullie te vieren, heeft de Lustrumcommissie een fantastische dag voor jullie voorbereid.

Allereerst hebben wij voor jullie een partyboot waarmee we 2,5 uur zullen gaan varen over de kaag en Leimuiden plassen, dit is inclusief 4 drankjes. Mocht je zelf nog extra willen drinken kan dit, maar zullen deze voor jouw eigen rekening zijn. Echter zullen 4 drankjes genoeg moeten zijn, want hierna gaan we door naar het MensSana mini-festival! De boot zal ons op 3 min. lopen van het feest afzetten, dus hier hoef je niks meer voor te regelen.

De avond is nog jong, het zonnetje schijnt lekker, Mars en Mercurius zijn nog ver te zoeken en wij zullen dansen tot de nacht valt op de beste plaatjes in Lisse & nog één keertje feesten dit lustrumjaar alsof ons leven er vanaf hangt. Dit is het feest waar we het hele jaar naar uit gekeken hebben; hèt lustrumfeest! Op het lustrumfeest zullen we een open bar hebben met onbeperkt bier, wijn & fris. Wil jij liever iets anders? Dat kan. Het is geoorloofd om eventuele eigen drank mee te nemen. Naast bier, wijn & fris zal de LusCo ook een barbecuetje aansteken en jullie compleet verzorgen van een goeie vette hap om de avond op door te komen.

Kortom wordt het MensSana festival een groot feest, waarop zij haar tiende verjaardag viert die niet snel te evenaren valt. Dussss je weet het.. Bijzijn is meemaken!

Praktische informatie:
– Tickets voor de hele dag = Leden: €37,50/niet-leden €42,50 inclusief toegang boot, 4 drankjes op de boot, toegang mini-festival + gebruik open bar/keuken
– Locatie: opstappen Leimuiderdijk 360.
– Aanmelden en tickets krijgen kan via https://forms.gle/wE76EkHgg9Fd6E9Q9

Wij hebben er heel veel zin om deze onvergetelijke dag met jou te vieren, scoor nu je tickets & we zien jou op 9 juni. Duizend gouden kusjes van de LusCo

9 juni 2019
Kosten: