Cityspel met Diner activiteit

18 november @ 14:30 - 22:00

Lieve leden,
Ken jij de mooie stad Leiden al volledig uit je hoofd? Of wil je juist meer over de stad en de mooie plekken leren? Dan is dit je kans! Op 18 november organiseert het bestuur van MensSana een spannende speurtocht door Leiden. Door leuke raadsels zullen jullie in groepen de stad beter leren kennen en op mooie plekken komen in leiden. We zullen verzamelen bij de Hogeschool en vanaf hier starten met het City Spel. Na een gezellige middag vervolgen we (optioneel) deze leuke dag door uit eten te gaan bij proeflokaal Bregje.
Praktische informatie City Spel:
Waar: Hogeschool leiden (start)
Hoe laat:
14:30-15:00 (inloop/start spel)
18:30 (dineren)

Prijs leden spel: 0,50
Prijs niet-leden spel: 1,00
Prijs uit eten: 15,50

Lijkt het jou nou leuk om je kennis van de stad te laten zien of juist uit te breiden. Meld je dan snel aan voor het City spel. TIP: NEEM EEN FIETS EN OPGELADEN MOBIEL MEE! Natuurlijk is het ook mogelijk om gezellig met ons uit eten te gaan zonder mee te doen met het City spel.

Aanmelden kan tot en met 9 november i.v.m. reserveren!

Hopelijk zien we jou op 18 november.

Liefs,

Hogeschool Leiden